Termeni si conditii

Termenii si conditiile vizeaza utilizarea forum-ului http://forum.softone.ro. Pentru folosirea acestui forum, trebuie sa acceptati termenii societatii care administreaza acest forum, SOFTONE OPEN ENTERPRISE SOLUTIONS SRL.

Este posibil ca aceasta societate sa ofere alte produse si servicii, care presupun alti termeni. Acesti termeni se refera strict la utilizarea acestui forum.

Cuprins:

Termeni importanti

Consimtamantul dumneavoastra pentru utilizarea forumului

Conditii

Standarde de utilizare

Standardele continutului

Cazuri de forta majora

Contul dumneavoastra

Continutul dumneavoastra

Responsabilitatile dumneavoastra

Exonerare de raspundere

Limitarea responsabilitatilor

Feedback

Dreptul de retragere

Conflicte

Conditii generale

Contact

Modificari

Termeni importanti

Acesti termeni includ o serie de dispozitii importante care afecteaza drepturile si responsabilitatile dumneavoastra, precum Exonerarea de raspundere , limitari in ceea ce priveste responsabilitatile companiei in Limitarea responsabilitatilor, consimtamantul dumneavoastra pentru a acoperi compania in cazul unor daune cauzate de utilizarea abuziva a forumului, responsabilitatea pentru utilizarea incorecta a forumului in Responsabilitatea dumneavoastra, si un acord de gestionare a litigiilor în Conflicte.

Consimtamantul dumneavoastra pentru utilizarea forumului

Acceptand acesti termeni, compania va ofera permisiunea de a utiliza forumul. Toti utilizatorii trebuie sa fie de acord cu acesti termeni pentru a folosi forumul.

Conditii

Permisiunea dvs. de a utiliza forumul este supusa urmatoarelor conditii:

 1. Trebuie să aveti cel putin treisprezece ani.

 2. Nu mai puteti folosi forumul daca compania va contacteaza direct pentru a va spune ca acest lucru nu este posibil.

 3. Trebuie sa utilizati forumul in conformitate cu Standarde de utilizare si Standardele continutului.

Standarde de utilizare

 1. Nu puteti incalca legea folosind forumul.

 2. Nu aveți dreptul sa utilizati sau sa incercati sa utilizati contul altui utilizator pe forum fara permisiunea respectivului utilizator.

 3. Nu aveți dreptul sa cumparati, sa vindeti sau sa comercializati in numele altor utilizatori unici din forum.

 4. Nu aveti dreptul sa trimiteti anunturi, mailuri in masa sau alte solicitari prin forum sau sa utilizati forumul pentru a aduna adrese sau alte date personale pentru liste de mailuri sau baze de date.

 5. Nu aveti dreptul sa automatizati accesul la forum sau sa monitorizati forumul, cum ar fi cu un crawler web, un plug-in de browser sau un add-on sau alt program care nu este un browser web. Puteti accesa cu crawlere forumul pentru a-l indexa pentru un motor de cautare disponibil public.

 6. Nu aveti dreptul sa folositi forumul pentru a trimite e-mailuri la liste de mailuri, grupuri de discutii sau aliasuri de grupuri de mail.

 7. Nu aveti dreptul sa nu afirmati in mod fals ca sunteti afiliat sau recomandat de societate.

 8. Nu aveti dreptul sa va conectati prin hiperlink-uri, la imagini sau alte materiale care nu sunt hipertext, din forum cu alte pagini web.

 9. Nu aveti dreptul sa eliminati niciun fel de marca care sa ateste dreptul de proprietate asupra materialelor pe care le descarcati de pe forum.

 10. Nu aveti dreptul sa afisati nicio parte a forumului pe alte site-uri cu <iframe>.

 11. Nu puteti dezactiva, evita sau a eluda orice restrictii de securitate sau de acces ale forumului.

 12. Nu aveti dreptul sa afectati infrastructura forumului cu un volum nerezonabil de solicitari sau cu cereri menite sa impuna o presiune mare asupra sistemelor informatice care stau la baza forumului.

 13. Nu aveti dreptul sa inlocuiti alt utilizator in forum.

 14. Nu aveti dreptul sa incurajati sau sa ajutati pe cineva care incalca acesti termeni.

Standardele continutului

 1. Nu puteti trimite pe forum continut care este ilegal, jignitor sau altfel daunator altora. Aici includem si continutul care este hartuitor, necorespunzator sau abuziv.

 2. Nu puteti trimite pe forum continut care incalca legea, incalca drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei persoane, incalca confidentialitatea cuiva sau incalca acordurile pe care le aveti cu ceilalti.

 3. Nu puteti trimite pe forum continut care contine cod informatic rau intentionat, cum ar fi virusi de calculator sau spyware.

 4. Nu puteti trimite pe forum continut ca substituent al altui utilizator, sa detineti o anumita adresa, un nume de utilizator sau alt identificator unic.

 5. Nu puteti folosi forumul pentru a dezvalui informatii pe care nu aveti dreptul sa le dezvaluiti, cum ar fi informatiile confidentiale sau personale ale altor persoane.

Cazuri de forta majora

Societatea poate investiga si urmari in justitie incalcarile acestor termeni in cea mai mare masura legala. Compania poate notifica si coopera cu autoritatile de aplicare a legii pentru urmarirea penala a incalcarilor legii si a acestor conditii.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica, redacta si sterge continutul din forum pentru orice motiv. Daca considerati ca cineva a trimis continut ce incalca acesti termeni, contactati-ne imediat.

Contul dumneavoastra

Trebuie sa creati si sa va conectati la un cont pentru a utiliza anumite functii ale forumului.

Pentru a crea un cont, trebuie sa furnizati cateva informatii despre dvs. Daca creati un cont, sunteti de acord sa furnizati cel puțin o adresa de mail valida si sa o actualizati. Puteti sa va inchideti contul in orice moment prin trimiterea unui email pe adresa liviu @ softone.ro

Sunteti de acord sa fiti responsabil de toate actiunile intreprinse utilizand contul dvs., fie ca acestea sunt autorizate de dvs., sau nu, pana in momentul in care va inchideti contul sau notificati societatea ca contul dvs. a fost compromis. Sunteti de acord sa notificati societatea imediat daca banuiti ca contul dvs. a fost compromis. Sunteti de acord sa selectati o parola sigura pentru contul dvs. si sa o pastrati in siguranta.

Societatea poate restrictiona, suspenda sau inchide contul dvs. in conformitate cu politica sa de gestionare a solicitarilor de eliminare a drepturilor de autor sau daca societatea crede in mod rezonabil că ati incalcat unul din acesti termeni.

Continutul dumneavoastra

Niciuna din aceste conditii nu oferta societatii drepturi de proprietate intelectuala asupra informatiilor pe care le impartaisti pe forum, cum ar fi informatiile despre contul dvs., postarile sau alte tipuri de continut pe care le afisati pe forum. Niciunul din acesti termeni nu va ofera drepturi de proprietate asupra proprietatii intelectuale a societatii.

Intre dumneavoastra si societate, sunteti singurul responsabil pentru continutul pe care il afisati pe forum. Sunteti de acord sa nu specificati in mod gresit faptul ca continutul pe care il transmiteti pe forum apartine sau este aprobat de societate. Acesti termeni nu obliga societatea sa stocheze, sa mentina sau sa furnizeze copii ale continutului pe care il trimiteti si sa o modificati, in conformitate cu acesti termeni.

Continutul pe care il afisati pe forum va apartine si decideti ce permisiune sa oferiti altora pentru aceasta. Dar, la un nivel minim, ii acordati licenta societatii sa furnizeze continutul pe care il afisati pe forum, altor utilizatori ai forumului. Aceasta licenta speciala permite societatii sa copieze, sa publice si sa analizeze continutul pe care îl afisati pe forum.

In momentul in care continutul pe care il afisati este eliminat din forum, fie de dvs., fie de societate, licenta speciala a societatiii se incheie atunci cand ultima copie dispare din copiile de rezerva, cache-uri si alte sisteme ale societatii. Alte licente pe care le aplicati continutului pe care il trimiteti, cum ar fi licentele Creative Commons, pot continua dupa eliminarea continutului. Aceste licente pot da altor persoane sau societatii in sine dreptul de a impartasi din nou continutul prin intermediul forumului.

Alti utilizatori care descarca continutul pe care dumneavoastra il afisati pe forum pot incalca termenii in care acordati licenta continutului dvs. Sunteti de acord ca societatea nu va fi raspunzătoare pentru aceste incalcari sau consecinte ale acestora.

Responsabilitatile dumneavoastra

Sunteti de acord sa despagubiti societatea privind revendicari legale ale altora in legatura cu incalcarea acestor termeni sau cu incalcarea acestor termeni de catre altii prin utilizarea contului dvs. pe forum. Atat dvs., cat si societatea sunteti de acord sa notificati celeilalte parti, orice revendicari legale care ar putea fi necesare pentru a despagubi compania cat mai curand posibil. In cazul in care societatea nu va notifica prompt o cerere legala, nu va trebui sa despagubiti compania pentru daunele pe care le-ati putut apara sau le-ati anuntat imediat. Sunteti de acord sa permiteti societatii sa controleze investigatia, apararea si solutionarea plangerilor legale pentru care ar trebui sa despagubiti societatea si sa cooperati cu aceste eforturi. Societatea are dreptul sa nu fie de acord cu nici o intelegere care va recunoaste vina sau va impune obligatii fara acordul dvs. prealabil.

Exonerare de raspundere

Acceptati orice risc de utilizare a forumului si a continutului pe forum. In masura in care legea permite, societatea si furnizorii si furnizeaza forumul ca atare, fara nicio garantie.

Forumul poate sa creeze si sa integreze forumuri si servicii difuzate de terti. Societatea nu ofera nicio garantie pentru serviciile difuzate de alte persoane sau pentru continutul pe care il furnizeaza. Utilizarea serviciilor difuzate de terti poate fi guvernata de alti termeni dintre dvs. si repectivul serviciu.

Limitarea responsabilitatilor

Nici compania, nici furnizorii sai nu vor fi responsabili fata de dvs. pentru pagubele pe care personalul nu ar fi putut sa le prevada in mod rezonabil atunci cand ati fost de acord cu acesti termeni.

Feedback

Societatea sustine transmiterea feedback-ului si sugestiilor pentru forum. Consultati sectiunea de contact de mai jos pentru modalitati de a intra in legatura cu noi.

Sunteti de acord ca societatea va fi libera sa actioneze in legatura cu sugestiile pe care le furnizati si ca societatea nu va trebui să va anunte daca feedbackul dvs. si sugestiile au fost utilizate, sa obtina permisiunea dvs. sa il utilizeze sau sa va plateasca. Sunteti de acord sa nu trimiteti feedback sau sugestii pe care le considerati confidentiale pentru dvs. sau pentru alte persoane.

Dreptul de retragere

Fie dvs., fie compania, poate incheia in orice moment contractul scris in acesti termeni. Cand se incheie acordul nostru, permisiunea dvs. de a utiliza forumul se incheie.

Urmatoarele dispozitii raman active:Continutul dumneavoastra, Feedback, Responsabilitatile dumneavoastra, Disclaimers, Limitarea responsabilitatilor, si Termeni generali.

Conflicte

Orice conflict legat de acesti termeni sau de utilizarea forumului se va media pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra si societatea sunteti de acord sa solicitati interdictii legate de acesti termeni numai in instanta de judecata din Bucuresti. Nici dumneavoastra, nici societatea nu veti obiecta in fata instantelor, jurisdictiei, forumului sau locului de desfasurare a activitatii.

In afara de a solicita o interdictie sau de revendicari in temeiul Legii privind frauda si abuzul in domeniul calculatoarelor, dvs. si societatea veti solutiona orice litigiu prin arbitraj. Veti solutiona orice litigiu ca persoana, si nu ca parte a unei actiuni de clasa sau a altei proceduri reprezentative, indiferent daca sunteti reclamant sau membru al clasei. Nici un arbitru nu va consolida orice litigiu cu orice alt arbitraj fără permisiunea companiei.

Orice hotarare arbitrala va include costurile arbitrajului, onorariile avocaților rezonabili si costurile rezonabile ale martorilor. Dumneavoastra si societatea puteti intra in arbitraj in orice instanta competenta.

Termeni generali

Dacă o dispozitie a acestor termeni este inaplicabila in modul in care a fost scrisa, dar ar putea fi modificata pentru a fi aplicabila, aceasta dispozitie ar trebui modificata in masura minim necesara pentru ca aceasta sa fie aplicabila. In caz contrar, aceasta dispozitie ar trebui eliminata.

Nu puteti sa instrainati acordul cu societatea. Societatea poate instraina acordul oricarui afiliat al societatii, oricarei alte companii care obtine controlul asupra societatii sau a oricarei alte companii care cumpara active ale companiei legate de forum. Orice incercare de instrainare impotriva acestor termeni nu are efect juridic.

Nici exercitarea oricarui drept on temeiul prezentului acord, nici renuntarea la orice încalcare a prezentului acord, se renunta la orice alta incalcare a prezentului acord.

Aceste conditii cuprind toti termenii de inteelegere dintre dvs. si societate despre utilizarea forumului. Acesti termeni inlocuiesc in totalitate orice alte acorduri cu privire la utilizarea de cstre dvs. a forumului, scris sau nu.

Contact

Puteti notifica societatea in legatura cu acesti termeni si puteti trimite intrebari la adresa liviu @ softone.ro

Societatea va poate notifica in conformitate cu acesti termeni utilizand adresa de e-mail pe care o furnizaiti pentru contul dvs. pe forum sau postand un mesaj pe pagina de start a forumului sau pe pagina contului dvs.

Modificari

Societatea a actualizat ultima data acesti termeni la data de 12 04 2019 si poate actualiza din nou acesti termeni. Societatea va posta toate actualizarile pe forum. Pentru actualizarile care contin modificari substantiale, societatea este de acord sa va trimita notificari prin e-mail, daca ati creat un cont si ati furnizat o adresa de e-mail valida. Societatea poate, de asemenea, sa anunte actualizari cu mesaje sau alerte speciale pe forum.

Odata ce ati primit o notificare cu privire la actualizarea acestor termeni, trebuie sa fiti de acord cu noii termeni pentru a continua sa utilizati forumul.